Activiteiten 2022

Heb je zin om mee te doen aan een activiteit, klik dan zodra de inschrijving voor een activiteit mogelijk is bij de activiteit op de aanmeldknop.

Heb je van een activiteit foto’s gemaakt? We zouden het leuk vinden als je deze met ons deelt.
Je kunt je foto’s mailen naar recreatie@tuinverenigingdefenix.nl

De recreatieagenda 2022
(voor de komende maanden)

Voor dit seizoen konden we eindelijk weer een leuk programma maken, vorig jaar is er op een paar dingen na niets van gekomen door de covid. Er is voor elk wat wils en we rekenen weer net als voorgaande jaren op veel deelnemers.

Zaterdag 21 mei
Op die dag vieren we hopelijk het uitgestelde Lustrumfeest.

Om 11.00 uur feliciteren we “de Fenix” met koffie, thee en gebak.

Tussen 12.00 uur en 14.00 uur zijn er diverse activiteiten voor de (klein)kinderen tot 12 jaar o.a. stoepkrijt
kunstwerk, vliegtuigontwerp en ver-vliegwedstrijd-teststraat en oudhollandse spelletjes voor jong en oud.

Om 14.00 uur de “Fenix Bingo”, met leuke prijsjes.

Als afsluiter van deze feestdag wordt rond 17.00 uur de “Fenix bbq” opgestookt met heerlijk vlees van de
slager van het Gildeplein. Aangevuld met onze eigen lekkere salades.

Aanmelden kon tot 1 mei 2022.

De tuinders die zich voor vorig jaar al hadden aangemeld, hebben inmiddels een email ontvangen of ze op deze nieuwe
datum ook kunnen komen.

Zaterdag 11 juni

Op deze dag hebben we een lezing over wespen, heb je ook zo’n hekel aan ze, misschien dat je na deze datum anders over ze gaat denken

De Groningse wespenvriend, Sjoert Fleurke, verteld met veel passie over ze.

Om 15.00 uur is iedereen van harte welkom in de kantine. Aanmelden is dus niet nodig.
De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening (geen pin).

Zet daarnaast de al vast volgende data in de agenda, meer info volgt in de Wherewijzer van juni:

10 september Jeu de Boules Toernooi voor volwassenen en het spel Kubb voor de (klein)kinderen
5 november Herfstactiviteit/houtworkshop

De recreatiecommissie,