Activiteiten

Heb je zin om mee te doen aan een activiteit, klik dan zodra de inschrijving voor een activiteit mogelijk is, hieronder op de aanmeldknop.

Heb je van een activiteit foto’s gemaakt? We zouden het leuk vinden als je deze met ons deelt.

Je kunt je foto’s mailen naar webmaster-ict@tuinverenigingdefenix.nl

Tuinleden kunnen de foto’s van eerdere activiteiten hier bekijken.

De recreatie agenda 2020

De Paasworkshops, paasbloemstuk en opbergkistje maken, gaan door de maatregelen rond het coronavirus niet door!

De workshop een betonnen zonnebloem beschilderen is verplaatst naar september dit jaar. Voor de workshop vogelhuisje maken is nog geen nieuwe datum bekend.

En dan komen we bij zondag 14 juni, ja je leest het goed, dit keer op een zondag.
De naam van de dag zegt het al, we verwachten dan een heerlijk zonnetje voor de “Fenix theetuin”.

Voor het bedrag van 7,50 euro worden de gasten die middag vanaf 14.00 uur heerlijk verwend met lekkere hapjes, van hartig naar zoet.
Aanmelden kan tot 1 juni. Inschrijving is nog niet geopend.

Ook mag dit seizoen het “Fenix Jeu de Boules toernooi” niet ontbreken.
Deze wordt gehouden op zaterdag 15 augustus.

We starten om 14.00 uur en na de prijsuitreiking staat voor de deelnemers een heerlijk koud buffet gereed. Dus lekker napraten tijdens het eten.

De kosten zijn 7.50 euro en aanmelden kan tot 1 augustus. Inschrijving is nog niet geopend.

Op zaterdag 19 september organiseert de kantinecommissie weer de Fenix BBQ.
Net zoals voorgaande jaren wordt de slager van het Gildeplein weer ingehuurd zodat we allemaal weer lekker kunnen smullen.

De aanvang is om 16.00 uur en de kosten zijn 9,50 euro per persoon.
Aanmelden kan tot 5 september. Inschrijving is nog niet geopend.

We sluiten het jaar af met de workshop Kerststukjes maken en ook de houtbewerkers Lex en Björn gaan een workshop houtbewerking houden op zaterdag 19 december

Aanvang workshop houtbewerking om 10.30 uur.
Aanvang workshop Kerststukjesmaken om 14.00 uur.

Kerststukjes maken kost 7,50 euro en het houten werkstuk 6,00 euro.
Aanmelden kan tot 1 december. Inschrijving is nog niet geopend.

De houtbewerkers/kantine-en recreatiecommissie heten iedereen van harte welkom.

Graag tot ziens!