Activiteiten 2023

Heb je zin om mee te doen aan een activiteit, klik dan zodra de inschrijving voor een activiteit mogelijk is bij de activiteit op de aanmeldknop.

Recreatieagenda 2023

We volgen dan met onze jaarlijkse plantjes en rommelmarkt op 20 mei vanaf 11:00 uur.
Vorig jaar een
groot succes!! Iedereen is welkom!

Verder staat er op 17 juni een houtworkshop om 10.00 uur in de planning onder leiding van Lex de Kleijn. De keuze is het bouwen van een heuse vleermuizenkast, vleermuizen zijn volop aanwezig op “de Fenix” en goed te zien op warme zomeravonden. Of er kan gewerkt worden aan een mussenhotel.
Er zal een eigen bijdrage gevraagd worden van 5,00 euro inclusief soep.
Opgeven kan tot 5 juni (Knop Aanmelden volgt later).

En in augustus wordt een heel bijzondere schilders workshop gegeven door Bouch, een bekende docent uit Amsterdam. Meer informatie over deze bijzondere workshop volgt later.

Activiteiten voor het najaar volgen nog.

Voor al deze activiteiten geldt; ze gaan door, bij slecht weer is er een (alternatieve) activiteit in de kantine.
De activiteiten zijn ook toegankelijk voor aspirant leden, leden die op de wachtlijst staan voor een tuin.

Heeft u zelf leuke ideeën of bijvoorbeeld echt behoefte aan een snoeicursus of bijenlezing, laat het ons
weten. Heb je van een activiteit foto’s gemaakt? We zouden het leuk vinden als je deze met ons deelt.

Je kunt ideeën, verzoeken en foto’s mailen naar recreatie@tuinverenigingdefenix.nl

Met vriendelijke groeten,

De recreatiecommissie