Activiteiten 2023

Heb je zin om mee te doen aan een activiteit, klik dan zodra de inschrijving voor een activiteit mogelijk is bij de activiteit op de aanmeldknop.

Voorlopige recreatieagenda 2023

Volgend jaar gaan we van start met Jeu de Boules op 22 april 2023 om 13:00 uur.
Aanmelden kan tot 2 weken van tevoren, dus tot zondag 9 april 2023 via de link naar het aanmeldingsformulier wat in 2023 hier wordt geplaatst.

Gevolgd door de plantjesmarkt op 20 mei 2023.

Plannen voor de zomer zijn: een houtworkshop, een schildercursus, een exotische groenten- en planten­

middag en een zomerfilm.

In september zoals u van ons gewend ben “de Fenix barbecue” voorafgegaan door een
zaden ruiluurtje.
Activiteiten voor het najaar volgen nog.

Voor al deze activiteiten geldt; ze gaan door, bij slecht weer is er een (alternatieve) activiteit in de kantine.
De activiteiten zijn ook toegankelijk voor aspirant leden, leden die op de wachtlijst staan voor een tuin.

Heeft u zelf leuke ideeën of bijvoorbeeld echt behoefte aan een snoeicursus of bijenlezing, laat het ons

weten. Heb je van een activiteit foto’s gemaakt? We zouden het leuk vinden als je deze met ons deelt.

Je kunt ideeën, verzoeken en foto’s mailen naar recreatie@tuinverenigingdefenix.nl

Met vriendelijke groeten,

De recreatiecommissie