AVG

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Uitgangspunt van de AVG is dat de persoonsgegevens niet zonder meer verwerkt en beheerd mogen worden door bedrijven en verenigingen.

Dit heeft dus ook consequenties voor onze vereniging.

 

Algemene gegevens:
Naam (1,2,3,4)
Adres
Postcode en Woonplaats
Tuinnummer (1,2,3,4)
Telefoonnummer (1,4)
Emailadres  (1,3) O.a. voor het verzenden van nieuwsberichten.
Geboortedatum (1) Noodzakelijk om te kunnen zien wanneer men geen algemeen werk hoeft te doen.
IBAN nummer voor de financiële administratie

Het bestuur heeft inzage in alle gegevens.

De voorzitter van de tuincommissie ontvangt de met een 1 aangemerkt gegevens. Hij heeft deze gegevens nodig om een rooster te maken en om indien nodig contact op te kunnen nemen.

De redactie van WhereWijzer ontvangt de met 2 aangemerkte gegevens.

De webmaster heeft inzage in de met een 3 aangemerkte gegevens.

De ondersteuner van de Secretaris heeft inzage in de met 4 aangemerkte gegevens. De ondersteuner is o.a. contactpersoon als een tuin te huur wordt aangeboden en heeft deze gegevens nodig om contact op te kunnen nemen met de vertrekkende en nieuwe huurder.

Per tuinnummer wordt een dossier bijgehouden. In het dossier worden naast de algemene gegevens ook de correspondentie met het verenigingslid vastgelegd, zoals bijv. aanvragen en verleende bouwvergunningen.

De drukker van de WhereWijzer heeft de 2 aangemerkte gegevens. De drukker heeft een verklaring afgegeven dat deze gegevens niet voor een ander doel worden gebruikt dan voor de WhereWijzer.

Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging moeten nieuwe leden aantonen dat zij in Purmerend woonachtig zijn. Er wordt gevraagd naar een identiteitsbewijs, maar deze wordt niet gekopieerd.

Ieder lid van de vereniging moet aangeven of hij/zij het eens is, dat bovenstaande gegevens worden vastgelegd en voor het aangegeven doel worden gebruikt. Ben je akkoord dan of je niets te doen. Je geeft dan automatisch toestemming.

Indien je het er niet mee eens bent dat bovenstaande gegevens (of een deel ervan) worden vastgelegd, dien je dit kenbaar te maken aan het bestuur.
Dat kan via onderstaand formulier, of schriftelijk via de brievenbus van het verenigingsgebouw.


"*" geeft vereiste velden aan

Ik meld mij af voor de volgende componenten:*
Vink één of meerdere opties aan om aan te geven dat je niet wilt dat gegevens met dit onderdeel van de vereniging worden gedeeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.